SuEr_Tu1512 33+2 Sırtımda ve belimde o kadar kötü ağrı var ki uyutmuyor, sizler nasıl baş ettinizzz? Nasıl uyucamm😮💨😮💨
0Berfin0 SuEr_Tu1512 30+3 ben de mide ağrısından uyuyamıyorum ha bide tuvalet var😫 baş etmek zor bence
annesininincitanesi SuEr_Tu1512 Bacım 33+3 aynıyım dün gece ağlayacaktım artık uyumak istiyorum diye. Hamile yastığı alıcam bugün bele sırta çok iyi geliyor diyorlar. Az kaldı boşa masraf olacak ama mecburum yoksa hiç dinlenemiyorum… İnşallah işe yarar yararsa sana haber vereyim 🙏🏻
SuEr_Tu1512 0Berfin0 Mide ağrısı değil ama midem karıncalanıyor, tuvalet desen ayrı bi dert, bebişin hareketleri canımı yakıyor😟 Napıccaazzz🤷♀️
0Berfin0 SuEr_Tu1512 yapacak hiç bişeyimiz yok galiba çekecez mecbur 😂ama cidden çok zorlanıyorum artık özellikle geceleri Rabbim bizi sağ Salim yavrularımıza kavuştursun başka bişey istemiyorum
SuEr_Tu1512 0Berfin0 Sağ salim ve tez vakitte kavuştursun gerçekten 🙏 Dayanamayacak hale geliyorum, Allah’ım güç kuvvet veriyor 🥹
SuEr_Tu1512 Biminikannesi Magnezyum kullanıyorum zaten🤷♀️ Normal doğum olmucak benim. İlki sezeryan olduğu için bu da sezeryan olucak
SuEr_Tu1512 annesininincitanesi Keşke önceden alsaydık yaa, bu zamandan sonra pek fayda etceğini düşünmüyorum, bide şurda doğuma ne kaldı boşuna bence onun yerine yastıklarla yatalım 🤷♀️ Sen yinede haber et, daha fazla uyuyamıcak olursam alırım bende