buse76 Kızlar sizce değerler nasıl doğal yolla zor gibi görünüyor ne yapmalıyım sizce 2 buçuk yıl oldu hala yok bende hiç bir sorun çıkmıyor rahim filmi vs hormonlar normal çıktı
kendinehaskadin buse76 arı sütü, bal, pro polis, polen karışımları satılıyor eşinle ikinizde kullanın faydası olur inşallah birde folik asitlerde hamilelik öncesi kadın ve erkekler için var onlarda etkili olabilir. İnşallah Rabbim nasip eder 🤲🤲🌼
hermosa buse76 yani ileri hareketli gayet iyi zaten bir adet gidip yumurtayı bulsa yetiyor bizim de öyle 2 sene olmadı sonra tüp bebek yaptık Allah a şükür 1,5 yaşında oğlum var şimdide süpriz bebeğimi bekliyorum Allah böyle nasip etti demekki bana beklemek istemiyorsan aşılama ol derim
buse76 hermosa adet olduğumda gideceğim infertile şehir hastaneine ne derse artık yapıcam çok yıpratıcı bir süreç
buse76 kendinehaskadin polen bal keçiboynuzu Özü vitamin kullandık 3 ay sonra test verdik sonuç bu baya düşük galiba sperm bozukluğu var galiba morfoloji düşük hareketli sperm az çoğu hareketsiz
hermosa buse76 aşılama zaten normal insanlardada tutma ihtimali %20 demişti doktorum ek olarak sadece sperm seçip ve yumurta çatlatıp doktorun kendi enjekte etmesi tüp bebek yorucu bir süreç istiyorsan en azından bir kere aşılama dene bence
hermosa buse76 nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama aygül demirol hoca var Memorial de testi sonuçlarınıza bakıp aşılamamı tüp bebek mi direk söylüyor böyle yapalım diye çok iyi bi doktor tavsiye ederim
kendinehaskadin buse76 burda arı sütü çok önemli birde onu deneyin ben değerlerden pek anlamıyorum ama arı sütü hem erkeğin sperm kalitesini arttırıyor hemde yumurtanın kalitesini arttırıyor diye biliyorum duayla şifa niyetine yiyin aç karnınıza bir çay kaşıgı kadar ama tahta kaşık kullanın ve güneş ışığı olmayan yere koyun arı sütünü. Bir de “Fallâhu hüve’l-veliyyü ve hüve yuhyî” Ve “Hüvallahül halikul bariu” zikrini bolca çekin herşey Allah’tan inşallah sizin de kucağınız dolar hayırlı sağlıklı evlatlarınız olur