Bilenler bilir 16sında sabah acilden giriş yapmıştım beni eve yolladılar akşam postlarda konuşurken dalgasını da geciyorduk hatta😂 Bi baktım nisanim gelmis hemen acile gittik nstden sonra bana yatış verdiler acikligim yok diye vermeyeceklerdi ama kendi sancilarim çıkınca yatış verdiler. Bu olay böyle basladi, sancilarim oluyor ama dayanıyorum sonra her gelen alttan muane ediyorlar artık utanmayı kestim son bi grup stajyer geldi bugün (suyum biraz gelmişti acikligim 1 2 cm idi) muane odasına gelir misiniz muane edelim bu su mu yoksa başka bi sey mi diye orada içime sokmadiklari bisi kalmadı pwndpwnfpw senin sancin var suyun azalmış başlatalım dogumu fitil verelim dediler… Bende dayanırım sanıyorum heyecanlıyım, korkuluyum o filiti verdiler o etkisi gösterdiği an başka dünyaya gittim. Ağlıyorum dayanamıyorum bağırmak istiyorum utanıyorum icim içime akıyor yaşlarım artık dayanamadım ölmek istiyorum kurtarın beni çıkartın içimden diyorum fitil için 1 2 saat o fitil vardi sonra baktım annem de ağlıyor doktora dedi bi yol yok mu doktor da gitti geldi çıkarttı fitili bu sefer ellerini içime tam girdire girdire suyumu iyice patlattılar her 1 saatte nstye giriyorum bu arada durmadan tuvaletim geliyor bende çağırıyorum yalvarıyorum çıkartın gideyim diye sagolsunlar hep çıkarttılar sonra taktılar en sonki nstde artık dayanamadım sedyeyi yumruklamaya başladım doktor geldi kızdı bu sefer bende ona dedim kızdım dayanamıyorum diye en son beni bi sanci vurdu ki anneme dedim koş çağır icim dışıma cikicak artık meğersem dogumum yanlış gormediysem 6ya doğru basladi doktor ebeler falan geldi doğumun basladi 10 dakika içinde doguracaksin guzel ikinirsan size yemin ederim dedim beni çıkartın ben bi tuvalete gidicem bana dediler ki yap bisi olmaz 😂😂 Bunu yaklaşık 2 3 kere sordum izin vermediler ama korktuğum gibi olmadı çünkü ben zaten gun içinde ne doğru düzgün bisi yedim nede ictim hep tuvalete gidiyordum Allahtan korktuğum manzara olmadi. Doktor bana sakın bağırma ıkınitken çeneni göğsüne yaşla son gücünle ıkın dedi 10 15 kere yalan olmasın fazla yada eksik söyleyebilirim gercekten dedikleri gibi 10 12 dakika da dogumum oldu.. Oğlumu ilk karnıma koydular ben salak gibi çocuğa bakıyorum ebe dokun diyince dokundum çünkü inanamadım içimden bi insan çıktığına 😂
Sancılarım dışında güzel diyebilirim sanırım ama mahvoldum. Simdi de dikislerim var oturamıyorum korkumdan tuvalete gidemiyorum kimse de gelmedi kontrole geldigi zamanda sorduğumda beklediğim cevabı alamadım. Biraz karışık anlattım ama kafamı dağıtmam lazım dikişli yerlerim cok kötü ve sormadım kac tane diye yarın bi sorun olmazsa cikicaz inşAllah ❤️ Sizleri seviyorum canım arkadaşlarım uygulamaya fazla giremedim girdigim zaman bakıp dönemedim kusura bakmayın ben kimseye görüldü atmayı sevmiyorum atmış bulundum. Tüm dualarınız için teşekkür ederim. Dogum esnasında burada ve burada olmayan uygulamayı bilmeyen her insan için her kadın için güzellik diledim. Dilerim bu yıl bize beklediklerimizi getirir. Duygusal bi kelebek oldum 🥹😂❤️