seymumy merhaba arkadaşlarr şeyma ben 24yaşındayım bugün kan verdim 2haftalık hamileyim ilk hamileliğim bana önerileriniz var mı dikkat etmem gereken şeyler neler?🥰🥰🥰
anonim51 seymumy valla canım benimde ilk gebelik kendine çok dikkat et ağır kaldırma kendini sıcak tut bol bol dinlen bırak bazı şeyler dağınık kalsın biraz zor dönemler olabiliyor mide bulantısı kusma koku hassasiyeti ama hepsi geçici
atesvesu seymumy çok ağır kaldırma yediklerine dikkat et gazlı içecek içme folik asit kullanman gerekiyor
Fraublt-31111 seymumy Ben ilk 3 ay evde doğru düzgün birşey yapmadım valla bebeğim daha önemli daha önce de düşüğüm vardı dikkat ettim
araspoyraz seymumy İlk üç ay kendini yorma çok dikkat et eğer doktor bir sorun görmezse , hep hareket et çok fazla yatmani tavsiye etmem çünkü insan yata yata hantal oluyo🤗
ErsBegAs seymumy 2 haftalık öğrenmeniz biraz imkansız sanki ☺️ ama olsundu.. doktor kontrollerine düzenli gidin, içinizi ferah tutun. Kaybetmekten korkmanız çok normal. Bebiş doğunca bile paranoyak gibi oluyorsunuz. Deli Anneler kervanına hoş geldiniz 🥹😍
ErsBegAs seymumy Onun hafta hesaplama ile bir alakası yok ☺️ Şimdi yapman gereken son reglin ilk gününden hesaplamak. Aynı saatte aynı yerde 2 gün sonra kan verin. %60 oranda artmalı ki sağlıklı olup olmadığı anlaşılsınx 😍