Baklavaseverim Biminikannesi Oley yaşasın baklava sen de benim yerime ye bir tane baklava bi ara diyetteyim ben 😭😭😭
Baklavaseverim Biminikannesi Ben çikolata aldım süslü bir paket süsle kurdele tak sürücü kursunda hocama baklava almıştım baklavacı rafya ile kurdele yapmıştı
Biminikannesi Baklavaseverim kuzum kırmızı jelletinle süslesem olur mu damat bohçacı gibi komik olmaz demi
Baklavaseverim Biminikannesi Aşkım jelatini ve baklava kutusunu görmem lazım valla resim yğkleme şansın varsa ona göre düşünelim
Baklavaseverim Biminikannesi Güzel güzel niye damat bohçası gibi olsun gayet güzel olmuş bir de bir tepsi yani yaşadı doktor 🤣🤣
kizcicek Biminikannesi daha sade süslenebilir kırmızı olduğu için bohça hatırlatıyor farklı renk yapılabilir ya da düz kâğıt kaplama üzerine kurdele
Baklavaseverim Biminikannesi Aşkım varsa beyaz tül olur ya da sadece beyaz rafya al baştan sağa doğru önce bağla sonra ortadan
Baklavaseverim Biminikannesi buldum kız şeffaf jelatin tül değil cinsiyet neyse o renk rafya ile bağla tamam
Biminikannesi Baklavaseverim yaptım verdim bugün aşkım hatta beraber çay eşliğinde yedik sohbet ettik
ireminc07 Ben de özel hastanedeki doktora baklava yaptıracağım 1 kg yeter mi az mı olur 😑 peki devletteki doktora ne yapılır ona da bir hediye vermek istiyorum ona da baklava mı götürsem en çok onun emeği geçti