Biminikannesi Kızlar merhaba bana bi yardımcı olun ya doğumuma az kaldı Dr ben sizce ne yapmalıyım çiçek mi göndersem yoksa başka birşey mi yapsam sizce ne yapmalıyım ?
Miniboy Biminikannesi ben mesela çikolata düşünmüştüm ama doktorum sağlıklı beslenen birisi spor filan yapar. Ama kolonya çok sever her çeşit var odasında. Bende ona farklı kokulu bir kolonya almıştım. Kontrollerden birinde götürdüm. Ama doğumdan sonra bilmiyorum ne yapılır☺️
mrvknl Biminikannesi bence lsv dükkandan bişeyler alabilirsiniz yada ismine özel sertifika da alabilirsiniz bence doktorunuz bunun kıymetini anlayabilecek biriyse kesinlikle bayılacaktır
Biminikannesi Gokturkmom_ o konu da çok kararsızım kuzum baklava süsleyip göndereyim sence çiçek mi Dr erkek ya kararsızım
Gokturkmom_ Biminikannesi Baklava daha mantıklı o zaman ben bu ay içinde kontrole gideceğim bebeğim doğalı 9ay oldu doğum telaşesiyle bişey yapamadım.Şimdi bebeğimle giderken bende baklava almayı düşünüyorum benim doktorum da erkekti
Biminikannesi Zeynepefem ben bi kayıp yaşadım ve Dr bu yönden bana çok destek oldu bu gebeliğimde doğumum da yaklaştı emekleri için bende teşekkür etmek için böyle birşey düşündüm
Biminikannesi Gokturkmom_ eşimde baklava diyor ay Sagol kuzum bakalım ya karasızım ama baklava da mantıklı
Biminikannesi Miniboy doğumdan sonra değil de doğumum yaklaştı ya bebek derken kalır ondan şimdiden çıksın aradan dedim ya bende
tahamommy Biminikannesi dediğim kupa buydu kuzum ama satıcı bulamadım doğru düzgün bu panoda çok güzel olabilir op.dr …… yazılabilir yani neyse ünvanı falan kendin tasarlayabilirsin onu belki kapısına odasına asar