tugceozn7 Kızlar beta 2773 ama doktor kese göremiyorum diyor 4 ya da 5 haftalık mı onu bile demiyor bu normal mi geç döllenme olabilir mi
Gokturkmom_ tugceozn7 bu değerle kese görünmemesi normal zaten😊 Son adet tarihinize göre kaç haftalık?
balbocegii tugceozn7 bizde bugün kontrole gittik 5 haftalık doktor kese var evet ama bebek var ama hala görünmüyor küçücük 1 hafta sonra gel tekrardan bakalım dedi
Mrv_mom tugceozn7 herkesin darklı oluyor değerlerle alakalı değil bence ben 5haftada kese ve benek gördüm 6olduk kalp atışı duyamadık ctesi gidicez nasipse 🙏🏼
cevikfatma Pazartesi kan verdim 152 cikti degerim 10 gun sonraya kese günü verdi kese görünür mü kizlar
Gokturkmom_ tugceozn7 yarın gitmek yerine bi kaç gün bekleseniz daha iyi olur hem strese de girmezsiniz.
Ipek0z tugceozn7 beta ile kesenin alakası yok. Son adet tarihine göre bakman lazım kaç haftalık olduğuna. Ben ilk çocuğumda 3 haftalık kese gördğm ikincisinde 5 haftalıkken gördüm
hazal915 Merhaba 18 eylülde hcg 780 çıktı 20 eylülde 1800 ama doktor vajinal ultrasonda kese görmedi şuan 4+6 2 gün sonra yine gel dedi dış gebelik olabilir dedi. Şuan gün olarak çok küçük ondan görememiş olabilir mi?