melsaanne anonim51 inanıyorum🫶🏻 annemin bi tanıdığı kirazı yüzüne tutmuş inanmayıp dalga geçmiş yani saçma bulmuş kızının kaşının arasında aynı kiraz şeklinde leke çıkıyormuş 😏
melsaanne anonim51 yani bence şöyle aklınıza geldiği zaman yedikten sonra bi yerinize dokunmadan elinizi yıkayın böyle duyduğum çok olay var çünkü ☺️
2cocuk2kopek anonim51 hamileliğim boyunca yedim valla sürğdmde oğluşum 45 günlük ne leke var ne iz 😂😂🤭
anonim51 2cocuk2kopek bende biraz önce 🍓 yedim burnumu kaşıdım kaynanamın dedikleri aklıma geldi hemen sizlere sormak istedim bı taraftan da korktum acaba olur mu diye
nisaakb anonim51 batıl inanç hamilelikte çılgınlar gibi meyve yedim illaki değmiştir bebekte leke yok çok şükür
Asi_07 anonim51 inanmayın gebeliğinizin tadını çıkarın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebişinizi🤲🌸
Baklavaseverim anonim51 hamileliğim boyunca kışın her gün bir şekilde bulup çilek yiyordum ciddi ciddi her gün eşim bir şekilde bulup getiriyordu ama hiç bir şey olmadı kızım da iz çil vs yok 🤣🤣
Biminikannesi anonim51 kesinlikle inanıyorum ne ete elledim ne de çileğe ben çatalla yedim ama elimi yinede karnıma değdirmedim büyüklerin bildiğine basen inanmak lazım 🫢
Miyosss anonim51 evet bana da tuhaf gelirdi böyle şeyler . Hamileyken çilek yeyip başımı kaşımıştım dalgınlıkla. Oğlumun başında kıpkırmızı lekesi var 😊