tmtamam mlsorhn benimde toplanıyor ama ama 1 buçuk hafta önce gittmistim ben sancı cikmamisti bebek hareket ediyor pozisyon değiştirir ayağını poposunu dayar demişti doktor rahatlamıştım ben sancı çekmedim o yüzden nasıl olur bilmiyorum 36 hafta bitti sayılır insan korkuyor işte yinede siz bı görünün doktorunuza içiniz rahat etsin
tmtamam mlsorhn hatta benim belime giren ince iğne batması bisyler olmuştu nsttede çıkmadı herşey normal dedi ben usuttugumu dusunuyorum geceleri çok açık yatıyorum şuan havalarda serinledi ama hamile olduğumz için gece yanıyorum uyuyamıyorum sizin değildir bence ya ama yinede görünün doktorunuza en azından içiniz rahat etsin
Mrsiskli 37+3 üm onun kasılma olduğunu bilmiyordum😆 Benim de oluyor özellikle 1,5 haftadır daha sık oluyor ama 2 gün önce nstde sancı kayda değer bir değerde değildi
beyzaarc tmtamam kasıklardan belime vuran ortalama 15 dk süren ağrım var benimde 35+2 nstde sancım 2 3 kez yükseldi sadece ama ağrı ağlatacak cinsten normal mi değil mi bilmiyorum takip etmeye çalışıyorum
beyzaarc mlsorhn bana da öyle geliyor biraz bilmiyorum nasıl bişey doğum sancısı ama takip ediyorum yine de ne olur ne olmaz diye
beyzaarc gzeminn benimde aynı takip ediyorum şuan regl olacakmışım gibi ağrı ve belime vuruyor 10-15 dk arası sürüyor kaçıncı haftadasınız siz