Aysnurrr Kızlar merhaba. 14 haftalık hamileyim. Sürekli idrara çıkıyorum çok fazla su içselden içmesemde sürekli tuvaletim geliyor ve azda değil normal yapıyorum. İdrarım geldiğinde sanki saatlerce tutuyormuşum gibi his oluyor karnımda . böyle olan varmı tadılıyorsun gittim çok az enfeksiyon var dedi.
Zehramom Aysnurrr idrar torbasına bası oldugu için sık tuvalete çıkılıyor canım . Sen yinede ağrılı oluyormu yanma oluyormu dikkat et . tekrar tahlil ver devam ederse
Nur08 Aysnurrr bende öyle valla ve benim idrar yaparken yanma var ve damla damla yapiyorum ben sanki daha devamı varmış gibi çıkıyorum lavabodan sonra yine geliyo yine azicik
Sumeye Aysnurrr bende 12+5 haftalık oldum idrara sık çıkıyorum doktorumu aradım söyledim bana dedi salıkocağına git idrar tahlili yap dedi sıkıntı çıkmazsa korkma normal dedi bu gün gittim tahlil yaptırdım yarın çıkacak işte
2cocuk2kopek Aysnurrr Bende 27 haftaligim canim dakika basi lavabodayim diye bilirim enfeksiyondan suphelendi benimde tahlil yaptirdim. Buyuk ihtimalle enfeksiyon yuzunden olabilir.
EsrAlmila İlk aylarımda benimde öyle olmuştu canım. 20.haftadan sonra rahatlamıştım. Şuan 36+3 olduk tuvalete yastık yorgan götürcem nerdeyse çok sıkıldım bu durumdan 😑
Gokkusagivemucize Benim de az gelse bile sanki aşırı var gibi baskı yapıyor idrar torbası. Ve idrar torbasının olduğu yer içe göçüp çocuk resmen yukarı kaçıyor. 19 hafta doldu bu arada
Aysnurrr Gokkusagivemucize bir anda oldu böyle normaldede ağrım olurdu ama çok değildi bir haftadır bu şekilde yasıyorum kabızlık şişkinlik Kasıklarda baskı ağrı off bıktım 😢
Aysnurrr 2cocuk2kopek enfeksiyon az var dedi ama bukadar şeyin sebebi enfeksiyon değildir herhalde kasıklarda sürekli baskı çok kötü ya yürüyüş bile yapamıyorum kaç gündür böyle
2cocuk2kopek Aysnurrr Benimde oyle maalesef canim sonucum cikmis doktorum yazdi simdi iltihap cikmis ilac yazmis eger ilacla azalmazsa tekrar cagiriyor😑
Aysnurrr bicirinannesi allah yardımcımız olsun bebek olmasa hiç umursamam ama bebek olunca insan pimpirikleniyor herseye
Aysnurrr 2cocuk2kopek benim ilaç vermedi idrar kültürüne bakacaklar ona göre vereceğim dedi. İnsallah iyileşirizde bu his geçer ya. Berbat
bicirinannesi Aysnurrr Amin Kuzum inşallah. Aynen öyle annelik duygusu bambaşka. Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu 🤲🏻
29temmuz07 Aysnurrr aynen bnde aşiri gidiyorum cik suda icmiyom hatta cok az iciyom nerden geliyo o idrar anlamiyom
29temmuz07 EsrAlmila hm iyi allah bağişlasin artik her halimi cinsiyete yoruyorum 18+4 ve bilmiyorum😕