kurkmantosuzmadonna Kızlar malum kış geliyor. Oda ısı ölçer ve hava nemlendirici makinesi almak istiyorum. Hangi markaları aldınız? Memnun musunuz ? @[silindi] @ppmerlina @myangelson @eslem2121 @staRmama
[silindi] kurkmantosuzmadonna aşkım buhar makinesinden kastın hava nemlendiriciyse ben kanz aldım çok memnunum. Isı ölçer de ebebekten almıştım babyplus
eslem2121 kurkmantosuzmadonna ısı ölçerim yok ama buhar makinem var cnm xiamonun ki var cnm çok memnunum
staRmama kurkmantosuzmadonna biz goldmaster kullanıyoruz kuzum sıcaklık ölçer de yanında hediye gelmişti nem derecesini vs gösteriyor alarm özelliği bile var 😂
myangelson kurkmantosuzmadonna ben Xiaomi aldım termometre minik olandan memnunum ama nemlendirici yok bende
kurkmantosuzmadonna [silindi] evet evet canım hava nemlendirici. Çocuktan kafa mı kaldı. Teşekkür ederim haftasonu bir bakayım. Peki hava nemlendiriciyi her gün kulllanıyor musun?
[silindi] kurkmantosuzmadonna sıcaklarda çok kullanmadım kuzum soğutucum nemi dengeliyordu. Ama soğuklarda kullanıyorum doğalgaz yanınca nem dengesi değişiyor memnunum genel olarak