desertbird ErsBegAs çıkmıyor 😅 etkili bi leke çıkarıcı al şu fenomenler paylaşıyo ya onlardan belki etki eder ü
Deleted33000 ErsBegAs kız ben normal Dalin sıvı deterjan ile makinaya atıyorum makinadan çıktığında çıkmayan leke güneşte çamaşır kuruyana kadar gidiyor bende anlamadım 🤭🤭🤭
nergis92 arkadaşım, banada burdan bir bacı tavsiye etmişti aldım kullandım manyak olursun harika bir ürün. My Rabbit diye geçiyor adı. 7 yıllık zıbındaki sarı sarı lekeleri bembeyaz yaptı. dediğin lekeyi de net çıkartır, şiddetle tavsiye ediyorum.
Denizj ErsBegAs ben kullanıyorum bitkisel leke çıkarıcı önden elle çitiliyorum sonra da sivenoyla bir güzel yıkanıyo leke kalmıyo
Dadas ErsBegAs ben baby li leke çıkarıcı almıştım geçen yıkadım çıkmıştı. Memnun kaldım hatta gaza geldim kendi çamaşırımda da denedim 😅
0925 ErsBegAs ben evde beyaz sabun vardı onunla citiledim makinaya 60 dereceye attım çıktı çoğu zaman kakasi beline geliyor bnde o şekilde çare buldum camasir sodasida olur ama bebegim küçük ya cildine zarar verir diye onu kullanmadım