Aysel4497 Sonunda bana da dogum hıkayemı yazma fırsatı geçti.Kızlar sabah 9da hastanedeydım yatıs işlemleri için sonra odama cıktım ve damar yolu acıldı nstye bagladılar evrak imzalama işlemleri saat 10.30da almaya geldiler bn panik tabi sonra ameliyathaneye indik anestezi ekibi gayet rahattı damardan bi serum verdiler ardından belimden bi iğne 10dk uyusmasını bkledık saat 10.38 falandı doktor geldı acı var mı dedı bıse hıssedıyorum ama bılmıyorum dedım meger işlem baslamıs bıtmıs bıle 10.49da bebegı cıkardılar kum torbası baskı olusturdu onun dısında sıkıntı olmadı 10dkda bnım ıcın beklendı 11.05gbı odamdaydımm ınanın korkulacak bişe yokmus👌🏻Uzun oldu bıraz ama hakkınızda hayırlısı olsun canlarım🙏🏿
Anneballari58 Aysel4497 gözünüz aydın Analı babalı büyütsün Allah ☺️ Bişey merak ediyorum bazen yazıyorlar keserken yada çıkarırken az bi hareketlerini deride hissediyoruz die doğrumu acaba
Aysel4497 Anneballari58 keserken falan bıse hıssetmıyorsun canım cocuk cıkarken adet oldugumzda hafıf bole bagırsak hareketı olur ya hepsı o hıssetıgının umarım tarıf edebılmısımdır