penbe_karisi seher_3590 kizzz hepinizde yumuşatıcı dan tiksinmissiniz niye niyeeee en sevdiğim seyyy 🤣🤣🤣🤣😁
seher_3590 penbe_karisi ayy normalde bayılırım ama şimdi içim kalkıyor çok ağır kokmuyor mu sencede canım. Hayir ama en zorlandığım şey Türk kahvesi manyağı bir insandım günde 2 kez içiyordum mutlaka şuan kokusuna tahammül edemiyorum ne alaka ama ya 😄😄😄🫠🫠🥲🥲🥲🥰🥲🥰
bebektwo penbe_karisi zordu su bıle ıcemıyordum umarım herkesın bu surecı sağlıklı şeyler yemesını tetıkler😂
penbe_karisi Bimiyendis evet aşkım diş bende de varrr çok zorrr ya her sabah komşularıma kadar ses gidiyomus
penbe_karisi EsoMom_ 🤣🤣inşallah yeriz yaaa yumurta bende yiyemiyorum zorla yiyorum zeytini afiyetle yiyirum 🤣🤣🤣🤣muzda arada yiyorum
Yesimegece penbe_karisi cok özledim ama geri dönemiyorum 😅bu arada ben cennet mahallesi pembe hayranıydim isim cok yaratıcı olmuş bayıldım 🤣🥰
Sarees penbe_karisi ay evet ilk hamileliğimde diş fırçalamaktan tiksinmiştim çok uzun zaman devam etti 🤣 çocuk 2 yaşına gelene kadar neredeyse
Enguzelbekleyis8080 penbe_karisi Benim üçüncü gebelik bu ama diğer ikisi böyle değildi ya her gebelik farklı diyorlar işte
Meral_63 penbe_karisi 🤮midem bulanıyor sabah sabah yeminle hastaneye geldim otobüsle içim dışima çıktı zaten evde de bulanıyor du 😒 ağlıyorum artık mide bulantısından
penbe_karisi Meral_63 🥺🥺🥺🥺🥺ilaç kullanıyor musun canmm bak istersen bı ilaç varr doktoruna göster sana onu yazsın benim arkdasimin içi dışına çıkmıştı prilam etki etmiyordu doktoru farklı bir bulantı hapı vermiş şuan benden bile iyi olmuş maşallah 🥲🥲😍