penbe_karisi pcosluannik en sevdiğim seylerrrrr kizzz bende içli köfte en az 7 8 tane yerdim rahat şimdi 2 tane zor yiyorumm 😱
pcosluannik penbe_karisi yok ya bi uyandim.canim oyle bi istiyorki oysa hic yemedigim seydi neyse yedim Allah’ım bi.ögurme hic sorma hala aklima geldikçe buz gibi oluyorum 😂😂😂
Meral_63 penbe_karisi 🤮midem bulanıyor sabah sabah yeminle hastaneye geldim otobüsle içim dışima çıktı zaten evde de bulanıyor du 😒 ağlıyorum artık mide bulantısından
penbe_karisi kcgdm ayyy o kokuları hiç sorma berbattt bide apartmanda oturuyorum sürekli güzle kokular falan döküyorum 😁
penbe_karisi Kdkdjd_737 kizzzz dere otu neysede onu bende sevmem amaaaa patatesssssss nasilllllll çok zor durumun 😁😁😁
Kdkdjd_737 penbe_karisi kız geçti geçti çok şükür 27 haftalık olduk herşeyi yiyoruz çok zordu ilk zamanlar 7 kilo verdim🥹
penbe_karisi vanilya_kokusu_ Allah’ım bu bacima yardimm et ya rabbim seni çok iyi anlıyorum dün bu postu açtıktan sonra uyumuşum eşim telefonu benden almış yatağa götürmüş 🥹🥹🥹🥹kusmaktan günüm zehir olduu 🥹🥹🥹🥹🥹
vanilya_kokusu_ penbe_karisi amin inşallah Allah razı olsun rabim hepimizin yardımcısı olsun inşallah