penbe_karisi [silindi] ilk gebelikte benimde öyleydi canm ilk 3 ay malesff daha zor geçiyor sana tavsiyem baharatlı acılı ekşili şeyler yeme zaten bebek kanla besleniyor kan yapıcı şeyler ye kuru üzüm ceviz falan umarım en kısa zamanda geçer 🥰😍
[silindi] penbe_karisi bilmiyorum ya çok korkuyorum. Annem hamileliği boyunca hep kusmuş. Ablamda öyle hep kustu o hatta o kadar çok kusuyordu ki ses telleri zedelenmişti. Kusmadaki asit hep zarar vermişti ablamın sesi o kadar ince telliyken doğumdan sonra erkek sesine döndü ve ne kadar ameliyat geçirsede düzelmedi. Bende o yüzden cok korkuyorum. Ya hep midem bulanırsa kusarsam. Benimde ses tellerim zarar görürse. Ve hiç adam akıllı beslenemicem bebek gelişmez diye panik oluyorım bi yandanda
penbe_karisi [silindi] her hamilleik bir olmuyor canm ben ilkinde sürekli hastanedeyim serum altindaa mide bulantısından dolayii ama bunda iyiym çok şükür 😍🥰umarım seninkidee çok guzell geçer
asil15 penbe_karisi ay bilmiyorum bitanem sağlıklı olsunda hiç fark etmez normalde hissederim ama hiç bir şey hissetmiyorum.bende ikilemdeyim
Hizliveofkeli İlkinde tarhana çorbası. Diğer çorbaları da içemiyordum ama tarhana çorbasını görmeye bile tahammülüm yoktu. Bunda da tavuk.
erkekannesi__ penbe_karisi et . Etli yemeklerin hepsi kokusu tadı şuan nefret getirdi halbuki çok severm yemek ayırmam 😁
penbe_karisi erkekannesi__ evet bacıkom benimde her yemeğimde et olurdu ama artık sebzelii kokundan nefret ediyorum
Yesimegece penbe_karisi cok özledim ama geri dönemiyorum 😅bu arada ben cennet mahallesi pembe hayranıydim isim cok yaratıcı olmuş bayıldım 🤣🥰
Basaknur44 Yumurta,salça, tavuk, domates, yemek kokularından tiksiniyorum. Ceviz ve kuruyemiş türlerinden de tiksindim. Özellikle mutfaktan tamamen 😅
Nigizlice Türk kahvesi aşığıyım normalde , ama yemin ederim görünce bile kusasım geliyor çok üzülüyorum bu duruma inşallah doğumdan sonra geçer 🥲
penbe_karisi Nigizlice geçer inşallah bacım yaaa Tek değilsin posttakilerin yarisi türk kahvesiiiinden tiksinmiss
minnosss58 penbe_karisi deodorant parfüm şampuan Menemenden tiksindim yeri geliyor başkalarının kokusuna dahi tahammül edemiyorum