albayrakkkk penbe_karisi kıymadan nefret ettim soğanla aramız bozuk çiğ balıkla muhatap bile olmak istemiyorum
Zeynepkarip albayrakkkk balık da felaket ne çiği ne pişmişi hamile değilken de sevmezdim şuan da sevmiyorum 💕💕
Zeynepkarip gursoyfatma İlk gebeliğim ilk başta yumurtadan tiksinmiştim şuan yiyebiliyorum ama şimdi de saç spreylerinden tiksiniyorum direk istifra ediyorum
asil15 penbe_karisi çok severdim salatasini falan ama mide bulantısı olmadığı halde yinede asla görmek yada kokusunu almak istemiyorum.bacim buarda hala cinsiyeti ogrenemedik😅
susam-1307 penbe_karisi başlığı bile okuyamıyorum . Tiksinme kelümesini duymak bile tiksindiriyor … ama sigaradan tiksindim ya çok şükür diğerlerine de sabır
katlav penbe_karisi hindi balık tavuk ile idare ediyorum ama yeterince protein alabiliyor muyum tartışılır 😔
birLinaaannesi96 penbe_karisi ilk gebeliğimde balık ve mantar Bu gebeliğimde kavurma tavuk vb etler 🫠🫠
minaaa20 penbe_karisi henüz baslındayım 4 haftalık normalde çay 1 bardak içerdim . Şimdi bi yudum zor 😣 tiksinmek değil de canım hiç istemiyor
nidosh penbe_karisi evet kalıcı oldu resmen kızım 2 yaşında hala evimde yapmıyorum çok nadir. Düşündükçe kötü okuyorum