Yagmurannee Arkadaşlar beşik konusunda fikir verebilir misiniz park beşik mi önerirsiniz yoksa farklı bi model mi hangisi daha kullanışlı hiç bilgim Yok !!!
Reykzy Yagmurannee anne yanı beşik aldık ebebekten yatakla birleşenlerden kapatılıp normal beşikte oluyor sallanıyor reflü yatagı oluyor fiyatıda uygundu
GlZngin Yagmurannee anane yanı 60x120 cm beşiklerden aldık. Ön korkuluk inip kalkıyor ; yatak istediğin kademede inip kaldırabiliyorsun çok sevdim ben . Elisa bizim ki . Heyner, Babytech vs değişik markalar mevcut.
GlZngin Yagmurannee bu arada sallanışı da oldukça güzel epey sallanıyor mobilya olarak hantal değil. Yatak , yan koruyucular , cibinlik dahildi
GlZngin Dryatpzglu https://www.bebekonfor.com/beyaz-fransiz-dantel-uyku-setli-beyaz-karyola-bebek-besigi Bunun aynısı gibi yalnız marka olarak nette bulamadım .
Yagmurannee GlZngin siz nerden aldınız peki netten değil de mağaza olarak bulabileceğimiz bi yer var mı
GlZngin Yagmurannee ben internetten aldım uygulamadan olduğu İçin link atamadım. Ama bunun aynısı tekrar deneyeyim link atmayı
Gebebebe Bence oda yapsanda yapmasanda beşik anne yanı olmalı Biraz büyük al ayıracağında odasına koyar 6 yaşına kadar yatırırsın.
GlZngin Eyser49 120 cm uzunluğu ; 3 yaş deniliyor çocuğun boyuna göre değişir tabi arkadaş ımın oğlu 2 yaşında yatıyor onlarda gördüm aldım ben de