Ayfat90 Kızlar hiçbir şey hissetmiyorum hiçbi rahatsızlık yok sadece batlamalar ve regl sancısı olmuştu bir hafta önce onlar da geçti daha keseyi de görmedik doktor 8 gün sonraya randevu verdi . Hiçbi belirti olmaması normal mi ?
Can_sel12 Ayfat90 7 haftaya gelince başlar şuan güzel zaman ben 10 haftandayım 5 haftamda sadece sancı vardı ama nasıl sancı bir an önce geçsin derdim nasıl 7 haftaya geldim kusmalar başladı 3 kg vermişim yemek bile görmek istemiyorum
babymom2026 Ayfat90 bende oyle diyordum 9. haftadan sonra kusma basladi 🤦♀️ o haftalarda benimde yoktu deme oyle nazar değiyor ben resmen kendi kendime nazar degdirdim saka mii
efnanhiraa Ayfat90 8+5 deyim bende de yok çok şiddetli olmayan göğüs ağrım var ara ara kasık ağrım var ne kusma ne mide bulantısı sadece yemekten sonra hafif bir bulantı var o kadar
cemresi Can_sel12 Bende öyleyim cok güzel böyle sanki hamile gibi değilim diyordum 6 haftanın sonuna doğru gösteri bebişim kendini 😂😂
Ayfat90 Can_sel12 allah yardımcın olsun canım inşallah çabuk atlatırsın 🤲🏻 bende keseyi daha görmeyince stres yaptın belirti de olmayınca herkes şöyle ayıldım böyle bayıldım kustum falan diye anlatınca bende bi gariplik mi var dedim 😂
Ayfat90 babymom2026 ay ben de şükredeyim o zaman maşallah diyelim inşallah sağlıklıdır bu şekilde devam eder 😜 allah yardımcın olsun valla mide bulantısı dayanamadığın tek şey hayatım durur resmen midem bulanırken
Dmlirmak Ayfat90 herkes hamileliğinde her belirtiyi yaşayacak diye bi durum yok. Benimde bulantılarım mesela 11. Haftada başladı hiç yoktu başta bunlarin hepsi normal canım sağlıkla gelsin inşallah keseyi de görürsünüz
Ayfat90 Dmlirmak amin canım sağol allah yardımcın olsun senin de hala hamileysen sağlıkla kucağına alırsın inşallah ☺️
efnanhiraa Ayfat90 kardeşim doğuma kadar sürdü onda yemek yapamazdı bulaşık atamazdi biz gidrt yapar ederdik