Burcak61 S-nur1 bende plasenta previa totalis var ve pazar günü MR çekilecek doktor yapışıklık var gibi duruyor dedi ve bebeğim tek arter tek ven tüm bu sebeplerden 37 de doğurcam bende artık strese girdim bi kaç gündür ağrılarım başladı doğursam da rahatlasam
Fatmandrsv 30+4 deyim 9 kilo aldım :). Ya çok dert etmemek lazım buna gebelik öncesi kaç kilo olduğun erken zayıf olanlar daha çok kilo alıyor gibi . Kilolular kilo veriyor gibi :)
Zero93 S-nur1 31+5 +3 kiloyum ama şeker için diyet yapıyorum 😄Bebek kilo almayacak diye çok korktum çok şükür gelişimi iyi
SuEr_Tu1512 S-nur1 İlk gebeliğimde 35+4te doğum yaptım, 18 kilo almıştım. Şuanki gebeliğim 33+1im 12 kg falan aldım herhalde😮💨
bersah34 Mara1 kusmaktan beslenememekten😅 benim gebeliğim çok zor geçti 1 hafta hastanede yattım serumlarla beslendim şuan hala zorlanıyorum ama eskisi gibi değilim hamdolsun
Meltem2225 S-nur1 38. Haftaya girdim şuan daha bugün 4. Kiloyu gördüm 3 kilo ile nerdeyde tamamladık doğumu 😁😁
Zzlyh S-nur1 38+3 hafta 18 kilo aldım yuvarlanarak geziyorum😄 Valla helal olsun size bebeğin kilosu, suyu plesantası falan derken doğurunca eskisinden zayıf olursunuz 😂