Zbyd3 Kızlar 14 haftalık oldum karnım hafif sertleşti ben bu iğneyi acıtmadan yapamıyorum nasıl olacak var mi bi bildiğiniz yardımcı olurmusunuz çok canım acıyor ağlayarak yapıyorum artık
bernaberna2323 Zbyd3 canım bnde kullanıyom oksapar igne hafıf uzan sırtına bı yastık koy ve yapacağın yerı sık oyle yap sonra bıraktım ben oylee yapıyom hıc acımıyor
ghostty Zbyd3 canım ilacın kendisi gerçekten yakıyor ben de kullanıyorum. Yaparken etini iki parmağının arasına sıkıştırıp mı yapıyorsun. Yapmıyorsan öyle dene.
Seymatrkay Zbyd3 üzgünüm ama hep acıyor. Ben havasını alıp da yaptım. Almadan yaptım. Farklı açıdan vurdum. Ne yaparsan yap acıyor ve morariyor. Allah yardımcın olsun.
Eyllullu Zbyd3 iğnenın ucunu açınca ucundan ilaç damlıyor ya onu ben pamuga salliyorum iyice dökülsün diye eger ucundan damlarken sokmaya calisirsam çok yakiyor çünkü
Zbyd3 bernaberna2323 aynen oyle yapıyorum canım ama etim çok acıyor batırırken. İlk haftalar göbegıö vardı yağlı da zaten oradan yapıyordum acımıyordu şimdi sertleşibce o yağlı kısmı tam hissedemiyorum elimle
Zbyd3 ghostty evet oyle yapıyorum ama batırmaya başlar başlamaz canımı acıtıyor çıkarırken ayrı acısı var ilacı verirken ayrı ama daha çok batırırken
bernaberna2323 Zbyd3 koldan eşin yapabılır katla sık etını eşin yapsın ben bırgun koldan bırgun gobekten ypıyom acımıyo
Zbyd3 bernaberna2323 Seymatrkay Allah razı olsun çok teşekkür ederim hepinize yardım etsin Allah bu yol hem taşlı hem güzel 🥹❤️
Zbyd3 Eyllullu ne yaptıysam yaktı canım belki başka yolu vardır dedim ama herkes aynı durumdaymış Allah yarınımız olsun ❤️❤️🥹
tubbis İlacın önce havasını al havası kağıttan dolayı görünmüyor ben de sonradan farketmiştim havasını aldıktan sonra iğneyi yavaşça yap ne kadar yavaş gönderirsen ilacı o kadar az acır canın
Zbyd3 tubbis yok canım ilacı verirken o kadar degilde batırırken acıyor artık etımı mi gğzel tutamıyorum bilemedim çok sağol ❤️🌸
Ayperi11 Bende bazen göbekten bazen koldan eşime vurduruyorum vurmadan önce buz tutuyorum ve vururken iyice sıkıştırıyorum buzun çok faydası var
Ynckpgn Zbyd3 ben oturuyorum ve göbek deliğimden 4 parmak yana olacak şekilde sıkıyorum eşim vuruyor daha az acıyor eskiden rastgele ve ayakta vuruyordum çok acıyordu