isimsiz12 Ay amcamın oğlunun düğünü varr cumartesi kızlar bunu aldım kız kuzenim biraz sade mi dedi acaba kırmızı giydim onu attım ona da çok iddialı dediler 😄 ama ben bunu beğendim aldım saç makyaj da etkiler takı tuku da takınca hoş oldu sanki 🥲
Meral_63 isimsiz12 lacivert şık ve asil durmuş siyahi olsa daha süper olur du ben siyahtan yanayım da 🤣
annesim220508 isimsiz12 ayy ben kırmızıyıda çok beğendim çok yakıştırdım ama tabikide lacivert daha ortama uyum sağlar gibi geldi sadece o kolu sevmiyorum ben ya balon kol ama sana çok yakışmış
isimsiz12 Zeynepackgz kırmızı gelinin kız kardeşi gibi oldum 😄 kuzenimin biride diyo eline mikrofon verdik mi tamam diyo laciverte de sade diyo😄
isimsiz12 staRmama önde detayları vardı belki ondan olabilir ki haklısınız göbeğim bile belli değil aslında hâlâ ama kilolu göstermiş ve daha olgun durmuşum sanki 🥲
isimsiz12 Meral_63 elbiselerim vs böyle özel günlerde giydiklerim full siyah bi değişiklik olsun istedim lacıverti de yakıştırdım bugun 10elbise denediysem (daha fazla) 😄 8i lacıvertti😄
isimsiz12 annesim220508 o çıkartılabiliyormuş be istediğin zaman takılıyor da o hosuma gitti zaten iki farklı elbise gibi🫠