efnanhiraa betulkalkan_ özeller alıyor hatta eşime bile ulturason da açıklama yapmıştı sorusuna devlette almıyorlar maalesef Dr göre değişebilir
Hhatiicee betulkalkan_ değişiyor cnm 35 haftadan sonra doktor değiştirmek zorunda kaldım ilk haftalar diğer doktorumuzda eşim hep girdi ama suanki doktorumuz kabul etmiyor
annesininincitanesi betulkalkan_ Hastaneye göre ve doktora göre değişiyor ben özel takipliyim ama devlette detaylı ultrason yaptırdım eşimle beraber girdik aynı anda yan odadaki perinatolog eşleri almıyordu mesela 🤷🏻♀️
gkc990_ @betulkalkan_ yanlış anlamışım seni memnun kalmadigim hastane kanuni Sultan Süleyman eğitim araştırma hastanesi yani devlet Özele gittiğim hastane Esencan Hastanesi Doktorum da Süreyya Hanım
Deleted33000 betulkalkan_ benim gittiğim iki ayrı doktor da izin vermişti eşimin girmesine ikisi de devlet Hastanesi’ndeydi
Catperson betulkalkan_ doktoruna göre değişiyor, bazıları izin veriyor bazıları almıyor gebe hariç kimseyi. Dört devlet doktorundan ikisi izin vermişti eşimin girmesine, 2si 6 yaşındaki kızımı bile almadı.