Dadas LadyX benimki 21 Eylül’de bir aylık olacak Allah’ın izniyle 😅 valla uykucu şirin benim kızım ya. Zorla uyandıriyorum bazen de emiyor 😅
zehraulger3838 LadyX valla 8 aylık toplasam gün içinde bölük pörçük 2 yada 3 saat anca aynı anda 2dis çıkarttı huyu değişti sürekli ağlıyor durmuyor
[silindi] LadyX kızım 8 aylık günde 3 uyku yapıyor normalde 3,5-4 saat uyusun diyorlar ama benimki anca 2 saat uyuyor toplam 🫠🫠🫠
LadyX Dadas bugün tam 40 günlük oldu. Emziriyorum, gazını çıkarıyorum, altını değiştiriyorum her şeyi tamam ama uyumuyor anlamıyorum
Dadas LadyX yaa Allah kolaylık versin benim kızımdan uyku gitsin birazcık minnoşa 🥰 benimkide fazla uyuyor özlüyorum 🥺
LadyX [silindi] benimki 40 günlük hiç uyumuyor diyebilirim 🙄 tam uykuya dalıyor yerine bırakıyorum 5dk geçiyor ve uyanıyor mızmızlanmaya başlıyor. Niye böyle ya
[silindi] LadyX oy daha minicik. Seni istiyordur o. Bir de o dönemler memede uyuyakalsa bile uyku sayılıyormuş, benim kızım da bırakınca hemen uyanırdı hep kucağımda uyuttum 🥲
Keug0 LadyX aynısı gerçekten 40 günlük bebeğim neredeyse hiç uyumutor tüm gün ayaktayız sürekli mızıldıyor ne zaman düzelir bilmiyorum
LadyX [silindi] amin 🥹 yaa sütüm mü yetmiyor açlıktan mı uyumuyor diye düşünmeye başladım. Ama çok çiş de yapıyor yani
[silindi] LadyX 5ve üstü bez alıyorsan yetiyordur canım öyle düşünme kendini strese sokma. Yani sadece kokunu istiyor bile olabilir. Süt kokulu tişörtünü falan yanına koyup öyle bırak bakalım bi yatağına
LadyX [silindi] deneyeceğim canım çok sağ ol. Yarınki bez sayısına bakayım bakalım iki gündür stresliydim sütümü etkiledi mi anlarız
Deleted33000 LadyX iki buçuk aylık bebeğim gündüzleri en fazla yarım saat uyur doğduğundan beri ama gece uykusu çabuk düzene girdi