Zarifee 22+3 den selamlar kızlar . Cinsiyetımız tüm teoriler takvimler hurafelere rağmen erkekmiş . Sağlıcaklaa gelsin oğluşumm 🤍
Esmereee Zarifee hahahah benimki de herşeyde kız çıkıyor öğrenemedim daha bende 16 haftaligiz sağlıcakla alın kucağınıza burda tahmin yaptirdin mi hiç sordun mu kimseye 🌸
Zarifee Esmereee evet canım tahminlerin coğu kızdı ücretlide baktırdım ücretsiz bakanlarda oldu şoka girdiler 😂
Esmereee zeh6363 yok canım cuma gitmiştim ya en son daha gidemedik ogrenene kadar tüm postlara yazicam herhalde 🌸
zeh6363 Esmereee 😃😃yapacak bişey yok öğrenince post aç denk gelirim belki yada bana yaz merak ettim bende benimkinide çok merak ediyorum
tugceenis Zarifee bu ucretli baktirdiklarniz instgramdan mi acaba bende baktrdmda banada erkek dediler daha belli degil cinsiyetimiz de ☺️
Meral_63 Zarifee ay rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bide kız bebek sivilce yapar diyor 🤣tam tersi oluyor herşeyin
Meral_63 Zarifee ay rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bide kız bebek sivilce yapar diyor 🤣tam tersi oluyor herşeyin
Zarifee Meral_63 Valla öyle canım ya kıza dair herşey bende amaa pipi ekranlara çıktı artık o kordon bacak arasından cıktı heralde 😂
zezze 12+6 erkek oldugunu öğrendik kız istiyoduk esimle baya baya kız bebeğe hazırlamıstık kendimizi bi burukluk oldu ya niye böyle oldu anlamadım cok ssükür sağlıklı hic bi sıkıntısı yok ama cok sevinemedim bunun icin de ayrıca üzülüyorum
Zarifee zezze valla insan isteyince o kırıklığı yaşıyor canım açıkcası benım oğlum var bitanede kızım olsun istemiştim ama bu psıkolojıyı atlatmak gerekıyo eşimin geni baskın
Zarifee Esmereee Canım ben gercekten ıkıncı oldugu ıcın sanırım teorıler takvımler tahmınlere baya taktım ama bu % lik oran yanı tesadüf tarıhle teoriyle alakalı değil