vanilya_kokusu_ Kızlar cuma günü randevum var hastaneye 12+5 oluyorum cinsiyetini o zamanlar da gören varmı çok heyecanlıyım 🥹
Seloloo vanilya_kokusu_ 12+5 te 1 kere gösterdi bacağını açmadı bebem tekrar çağırdı doktor 13+4 te doğruladı öğrendik cinsiyeti 🥰 12+5 uyuyordu uyandı hareket etmedi etse 1 kere daha görsem o anda söylerdim dedi doktor ama azıcık göstermeyle bile erkek olduğunu anlamıştı ☺️
Zelis_ozdrgn vanilya_kokusu_ bana da tahminde bulundu 14 de erkek dedi 16’da kesinleştirdi yani sana da yarın tahmin ettiği şeyi 16’da da aynı şey olacaktır yani tahmin ederse tabi bazı doktorlar var daha erken şu an bir şey diyemeyiz falan diyorlar ya o yüzden doktordan doktora da değişiyor
vanilya_kokusu_ Zelis_ozdrgn benim ilkte dediğin gibi 12 de kıza benziyor dediler 15 te kesin kız dediler devlette gidiyorum valla inşallah bir tahminde bulunur
vanilya_kokusu_ HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI doğru valla devlete gidiyorum orda doğum yapacam diye özele gitmiyorim artık
zeyka 13+0 da kız gibi dedi bağdaş kurmuştu açmadı bacaklarını bende cuma günü tekrar gidecem 14+0 olacak netlestiriz dedi doktorum
vanilya_kokusu_ Seloloo yaaa hayırlısi olsun inşallah biz kadınlar bence gebelikte en merak ettiğimiz şey cinsiyet 😅
visnelicheescake vanilya_kokusu_ ay bende 13+0 13+2 arası olacak inşallah gösterir ve derler bayılazaaaaam🤦🏻♀️
vanilya_kokusu_ visnelicheescake inşallah canım özel hastane hemen söylüyor devlet biraz gec söylüyor
vanilya_kokusu_ HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI yaa. Hayırlısı olsun ya bu sefer olmasa bidahaki kontrol de inşallah
Seloloo vanilya_kokusu_ keşke sadece onla kalsa. Sarışın renkli gözlü sülalem var ben de öyleyim. Eşim tarafı da aksine. Bakalım kime çekecek heyecanı ve merakı içerisine girdim şimdi de cinsiyet bitti 🤣