ppmerlina eslem2121 bugün aşı falan oldum hiç yemek yapacak gücüm yok buzlukta mantım vardı açık mantı alıyoruz biz mandıralarda büyük marketlerde falan oluyo ondan yapıcam valla uğraşamıcam
Ipek0z eslem2121 ne sebze varsa domatesle soğanla kavur mis gibi zeytinyağlı yemek olur 😅 etin varsa kavurma yap yanına bir pilav tamamdır. Veya at kuru fasulyeyi düdüklüye 40 dkda yemek sofrada 👍🏻😅
GirlandBoy_Mom eslem2121 aşkım bende düdüklüye kurufasulye attım hemen yarım saatte pişti bide pilav mis gibi 2 çocukla pratik ne varsa onu yapıyorum bu ara
Ipek0z eslem2121 biz zeytinyağlı yemekleri çok severiz soğan kavurup ne sebze atsam yemek oluyor zaten o yüzden evden sebzeyi eksik etmemek lazım😅🙈
ikiprensesannesi___ eslem2121 kaç gündür canım çekiyor du Rus salatası yapacam malzemen varsa fikir olsun🥲
Dadas ppmerlina jsjsjs ne yapım ya çok seviyorum patatesli suyuna bana bana yemeyi 😅 doğumdan sonra on kilo verince gaza geliyorum 😅😅
ppmerlina eslem2121 ne maçı kız tek başınasınız bak bi de ambiyans mı yapacaksın kocişine maç falan djsjsjs