Nurrr_0 benim ikinci gebeliğim ve ilki normal doğum oldu, bunu da aynı şekilde doğurmak istiyorum. Bütün pisliğinden arınıyorsun başta bunu düşün, hiçbir şey kalmıyor vücudunda ve yeniden doğmuşsun gibi oluyorsun. 9 saat sancı çektim ve 15 dakika da doğurdum, tabii ki zor olacak ama ilerisini yani ertesi gününü düşününce hiçte zor gelmiyor emin ol.. Kendi işini kendin halledip,çocuğunla kendin ilgilenebileceksin bu mükemmel bir şey. Sadece yapman gereken şey ıkınmayı öğrenmek. Ikınmayı öğrenince her şey çok kolay olacak bak gör. Doğum sonrası da cinselliğini etkileyecek kadar kötü bir görüntü olacağını sanmıyorum kesi atılmasına gerek kalmadan doğum yaparsın inşallah. en azından ben yaşamadım bende korkardım hep ama yaşamadığım için içim rahat. Hemoroid konusuna gelirsek çok etkilemez diye düşünüyorum ama çok olmasa da yine de biraz ağrı olmuştu bende hemoroid olmamamaa rağmen kendimi çok sıkmışım ondan olmuş yani. Rabbim bir avaz’da kurtarsın seni inşallah. Korkularını yenmen için destek almalısın bence 🙏🏻