aybalasmom asey232_ psikoloji açısından pek iyi olmaz bence. Görünce olumsuz etkilenirsiniz, bir de hamilelikle beraber etkisinden uzun süre çıkamazsınız. Bu sebeple bebek de etkilenir stres ve üzüntüden
mavideniz9696 asey232_ neden siz giriyorsunuz etrafta başka yapabilecek biri yok mu hamile olmayan ? Bence girilmemesi lazım mezar ziyareti bile yapılmaz derler bizimkiler hamileyken
Ecem_P asey232_ Ölüye bakılmaz çocuğun beti benzi soluk olur dediler bana bi ara babaannem hastaydı annem ölürse sakın bakma demişti bayramda da kayınvalidemler mezar ziyareti bile yaptırmadılar
asey232_ Ecem_P mavideniz9696 son görevini yerine getirmek başını yastıga rahat koymak için yoksa insan çok
asey232_ Ecem_P öyleymiş banada öyle dediler hep ama 13 yıldır çekiyodu felçli hrp biz baktık yıkadık son görevimizi yaptık artık vicdanım rahat
anneoluyorummm103 asey232_ mezarlığa gitmemesi gerek diye duymuştum bende çok gitmesi gerekiyorsa koluna bileğine vs bi yerine kırmızı kurdele bağlayıp gidebilirmiş bebeğe musallat olurlarmış hurafe ama insan yinede tedirgin oluyor
dilaradoyan anneoluyorummm103 ay yürüsün gitsinler ya dinle alakası olmayan safsataları ortaya atıp bir de üstüne kurdele takıyorlar. Kurdele mi koruyacakmış çocuğu, korunma istiyorlarsa el açıp dua etsinler felak nas okusunlar
asey232_ anneoluyorummm103 ben herşeyi göze alıp girdim Rabbim bilir oradını o içimize biliyo niyetimi de Allah’a emanetiz ikimzide
anneoluyorummm103 asey232_ dualarla Allaha sığınmak gerek Allah izin vermedikçe hiçbir şey olmaz tabiki
QueenBahar_ asey232_ basın sağolsun öncelikle bence yapma Allah yardım etsin Sana da zor bişey gece rüyalarına girer hamile halin ile bizim orda hamile kadınlar mezarlık ziyaretine bile gitmez
asey232_ QueenBahar_ allah bin kere razı olsun elimde değildi inanki sadece 13 yıl hatrına son görevimide tamamlamak istedim okudum kendimi Allah’a emanet ettim öyle girdim içeri normalde ben ki morg kapısından korkan insandım kendim bile nasıl girdim hala inanamıyorum