azra19 Kızlar bat son 7 gün inanılmaz derecede dol bacakta agrım var ara ara kasıkta batma bide uyku hali henüz test yapmadım 21 eylül beklıyorum 24 eylül regl cunku sımdıden yapmak istemedim.Sorum şu gebelık belirtilerinde bacak ağrısı var mı ?
Simlifar azra19 bacak ağrısı reğli işareti inşallah hamilesindir ama çokta umutlanmayın sonra üzülüyor insan
zilanbebe azra19 ben regle 1 gun kala uaptım bu çıktı ama hamileyim 7 haftalık inanmadim bi turlu ama öyle oldu ve aklınızdan çıkarın aklınıza sokup stres yapıyısunız olmaz ki kuzum
Snglarbs azra19 Benim de inanılmaz bacak ağrılarım var belim de ağrıyo bat 29 eylül çok erken olduğu için gebelik belirtisi değildir diye düşündüm
busu1 azra19 Evet hatta burada da bende konu açtım sağ kasıktan bacağıma vuruyor özellikle üst baldir diz arkasına kadad gidiyor kalçama vurduğuda oluyor geziyor ağrı yani. Bel agrisi da var. Yatıp dinlenince geçiyor ayakta çok az durayım başlıyor yine ☺️
Irem198 azra19 evet bel ağrısı sırt ağrısı kasık ağrısı belirti birde cok usuyordum 3 gun önce falan üşüme olmuyor sıcaklama var suanda😊