ignur Kızlar bazen karnımda bazen vajina üstü yani tam alt karında Bebek yer degistikce vurdugu yer mi degisiyor ? Tam olarak hep karından hissetmek daha ileri haftalar mı ? Ve alt karında hissedince vajinamda hissediyorum sanki tekmeyi 🥲 erken doğum vs korkuyorum boyle seylerden degildir di mi??
Zelis_ozdrgn ignur canım benimki şu an 24 haftalık ben de bazen böyle hafif aşağıda hissediyorum çoğu zaman da göbek deliği kısmında hissediyorum ama 21. haftada ben de aşağıda hissediyordum bir sıkıntı olmaz yani hissetmen önemli ultrasonda bir sıkıntı çıkmıyorsa kontrolde bir sıkıntın olmaz korkma
SuEr_Tu1512 ignur 27ye kadar falan bende alt karında, vajinada falan hissettim hareketlerini çünkü ayakları aşağı doğruydu. Şuan 33 haftalığım yan karınlarda ve göğüs altında hissediyorum
bluemom24 ignur benim 19 haftalık vajinama yakında hissediyorum karnımın sağ tarafında sa şekilden şekile girer sürekli bebek dedi doktorum erken doğumla alakası olduğunu düşünmüyorum ben
senem0987 Aşkım o haftalarda benim de vajinamın tam üstünde hissediyordum bebek yan pozisyondaydı sonradan makat pozisyona geçmişti bi iki gün sürdü çok garip bir his oluyor biliyorum şuan 26+5 teyim düne kadar yan pozisyondaydı yan taraflarımda çok hissediyordum dünden beri yine vajinamın tam üzerinde hissediyorum büyük ihtimal yine yer değiştirdi 😂😂 doktor da normal olduğunu söylemişti yeri geniş olduğu için istediği pozisyona geçiyor maalesef
SuEr_Tu1512 ignur Evett, hatta idrarımı yapıyordum 5 dk sonra aynı hiç yapmamış gibi oluyordu bebek baskı yaptığı içindi herhalde
Zelis_ozdrgn ignur bakıldı canım b sonuçlarım hepsi tertemiz çıktı detaylı ultrasonda bir sıkıntı çıkmadı yani şu ana kadar her şeyim normal çok şükür evet rahim ağzına baktı doktor bir sıkıntı yok dedi yani tam ölçümlerin hepsine baktığı için şu an hatırlayamıyorum 3 hafta önce yapmıştım detaylı Ultrasonu
SuEr_Tu1512 ignur Yorucu ama güzell.. Kasıklarıma vurdukça canım yanıyordu, hiç geçmicek sanıyordum. Şimdi yukarı çıktı, bu seferde yukarılarım acıyor ama bunlar da geçici, tadını çıkaralım 🥹