eslem2121 Allahneverdiysee yok cnm dün misafirim vardı bugün inşallah bugünde belki misafirim olur bi yakınımız trafik kazası geçirmişte
eslem2121 Allahneverdiysee sağolm. Cnm çok şükür kötü biley yok ama gelenler oluyor eşimin köyünden öyle olunca koşuşturmaca oluyor
1demetyasemen eslem2121 canım burda varsa vardır hayırlı olsun . Bende aynı markayı kullandım hep 53 betada bundan daha silikti kan ver hemen ☺️
benimsin21 eslem2121 Kuruma çizgisine benzemiyor ilk gebeliğimi bebetime testiyle öğrendim ben çok silikti. Şuan 6 gün gecikmem var nimo erken gebelik testiyle test yaptm 2 gün gecikme varken çıkmadı😐
1demetyasemen eslem2121  Sanmıyorum canım bak ben 1 temmuzda öğrendim prodoctor marka aynısı nasıl silik duruyor. 53 betayla öğrenmiştim. Yıllarca bu markayla test yaptım hiç yalancı pozitif falan acabası yaşamadım 🥹
1demetyasemen eslem2121 canım senin de net burda. Belki daha yeni olduğu içindir ama ben aşırı güveniyorum bu markaya inşallah yanıltmaz vardır sende de kan ne zaman vericeksin
eslem2121 1demetyasemen bilmiyorum cnm beklicem artık haftaya regl olmazsam bi test yapıp öyle giderim
nilsumm Askkk sen kan tahlili verdinmi içimden senin gebe olduğun geçiyor kessin gebesinnn 🐣🐣 eslem2121