Ayseegull Ggizemsnl once internetten www.hizliresim.com tikla dosya yukle diyo gakeriden sec yuke sonra bekle altta link olucak resimin linki onu tikla sonra resim cikicak buyuk ekran resmi kopyala de sonra buraya yapistir
Ayseegull Dilekerdgnn once internetten www.hizliresim.com tikla dosya yukle diyo gakeriden sec yuke sonra bekle altta link olucak resimin linki onu tikla sonra resim cikicak buyuk ekran resmi kopyala de sonra buraya yapistir
Ayseegull Dilekerdgnn once internetten www.hizliresim.com tikla dosya yukle diyo gakeriden sec yuke sonra bekle altta link olucak resimin linki onu tikla sonra resim cikicak buyuk ekran resmi kopyala de sonra buraya yapistir
Ayseegull Ncydmr once internetten www.hizliresim.com tikla dosya yukle diyo gakeriden sec yuke sonra bekle altta link olucak resimin linki onu tikla sonra resim cikicak buyuk ekran resmi kopyala de sonra buraya yapistir
Ayseegull Dilekerdgnn canım ben tahmin bilmem de istersen yeni post aç tek ve net bir foto çekip atarsan daha iyi olur
Mehtapsato Ayseegull bugun postuna ikinci bakisim ama ilk baktigimda yazamamistim ikisindede erkek gecti icimden
nuran34 Dilekerdgnn evet ayşegül hanımın.sizinkine baktım ama henüz küçük sanırım 9 10 haftalık.belli olmuyor nub