maviportakal_ Kızlar 35+2 de sezaryen doğum yaptım ancak sütüm gelmiyor çok az bi emiyor ama ister istemez yorulup emmiyor psikolojimi bozmak istemiyorum mamaya da alıştırmak istemiyorum tavsiyelerinize açığım 💕
petronix maviportakal_ Bol su iç dinlenmekde çok önemli rezene çayı süt yapıyor. Mama kötü bişey değil ki aç olmasından iyi değil mi? En azından sütün gelene kadar ilk doğumumda benimde gelmedi 10 gün mama verdim on günden sonra sütümü verdim geldi bazen sezaryanda geç gelebiliyor süt İkidebi sütüm yok da deme bebeğini göğsünde tut olmasa bile emsin elbet gelecektir.
kurkmantosuzmadonna maviportakal_ bol su canım öncelikle. Sonra tahin, dereotu,yulaf bunlar güzel süt yapıyor ha bir de fırsat buldukça uyu.
Anneyim20 maviportakal_ öncelikle Allah analı babalı büyüsün inşallah Sıcak bir duş alın Ve komposto kayısı olan onu bol.bol tüketin ve su en önemlisi su benim oğlumda erken doğdu yorulup uyuyordu ben önce sağıp sonra şırınga ile veriyordum zaten haftasını tamamlayınca kendi uzun süre emecektir
hulya10 maviportakal_ stres yapmayın bir süre sonra gelir inşallah 🙏🏻 emzirme destek sistemi diye bir şey varmış belki onu deneyebilirsiniz
maviportakal_ petronix ben de veriyorum mama mecbur erken doğdu ya çok endişeleniyorum böyle olunca kendi sütümde biraz da olsun alsın istiyorum böyle tecrübeler bana da umut oluyor 🌸
aprilbaby maviportakal_ merhaba bol bol emzirin emmediği zamanlarda sağın ılık duş bol su tahin bulgur dereotu kuru dut hoşaf bunlar iyi süt yapmıştı steel tea içtim ve rezene çayı iyi düşün iyi olsun ☺️
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI maviportakal_ bol su içmek stres yapmamak ve uykuyu almak sütü arttıran şeyler bunlar
Nunix- Bol bol sağım yapın ebe hanım bu arz talep meselesi demişti iki saatte bir bebeği emzirdikten sonra sağım yaptım kendinizi motive edin olumsuz durumları düşünmemeye çalışın sağım yaparken bebeğinizin fotoğrafına bakın bebeğinize bakın sıvı tüketin vücut bi besini seviyor ve onu yiyince güzel süt üretiyor ben balık yediğim zaman sağımda çok güzel sonuç alırdım yakın arkadaşım da fındık fındık yediği zaman çok güzel sütü gelirdi sizde yiyebildiğiniz her şeyi yiyin kendinizi gözlemleyin bol bol su içmeyi de ihmal etmeyin 🌸
ipekmom_ maviportakal_ bestlak damla çok iyi gelmişti bana birde aktardan küp şeker şeklinde milk tea diye bi çay aldıl oda baya iyi geldi, tabiki psikolojide çok önemli, sağım yapın bol bol, dere otu tahin helvası bulgur pilavıda çok iyi geliyor
ElifBD maviportakal_ bol bol emzirin bende 37 de doğum yaptım az geliyordu minik minik ama sürekli emzirmeye devam ettim hastanede aç kalmasın ve sarılık olmasın diye doktor mama takviyesi de yapalım dedi az ölçü verildi ama şükür hiç red olmadı
susaMom_ maviportakal_ Sağma makinesi kullan benimde gelmemişti normal doğum yapmama rağmen her 2 saatte 1 sağma makinesi kullandım öyle öyle geldi bebekler ilk doğduğunda sütün gelebileceği kadar güçlü ememiyorlar