Yagizelifnur Kızlar 38.haftaya giriyorum bugün düzensiz sancım var ve geceden beri bebeğin hareketleri azaldınormalde çok hareketli yani karnıma uyarı veriyorum öyle tepki veriyor o da hafif hareketler normal mi sizce doktora gitmeli miyim
Yagizelifnur Aşağı doğru da çok baskım var pazartesi kontrol de daha kanala girmediğini söylemişti doktor
Tuggcea Yagizelifnur biz de 38+1 deyiz. Sağlıkla gelsinler🥰 Sancılarınız tam olarak nasıl oluyor ben ayırt edemiyorum hiç. Hareketlerde azalma olursa gel demişlerdi bana, tatlı bir şeyler yiyip takip edin bence devam ederse doktorunuza bir danışın
Yagizelifnur Tuggcea sancılarım regl ağrısı gibi şimdilik hafif aslında daha çok kasıklarıma yayılan bir ağrı. Eğer sancı geldiğinde ayaktaysam elektrik çarpması gibi bir acı da giriyor bacak arasına. Nst de sancı çıktı mesela hiç anlamadım. Alttan muayene oldum açıklığımın başladığını söyledi doktor bakalım bekliyorum ☺️
Yagizelifnur Tuggcea Sanırım öyle tatlı bişeyler yedim hareketlendi yine şu an hareketleri güzel çok şükür pazartesi kontrolüm var tekrar
Tuggcea Yagizelifnur benim de 2 gündür regl olacakmışım gibi demekki öyle oluyor, yarın kontrolüm var belki çıkar benim de 🥹 benim de yumuşamaya başlamış dedi henüz açıklık yok, ama kasıklarımda bebeği ve ağırlığı baya hissetmeye başladım
Yagizelifnur Tuggcea benim ilk gebeliğim tecrübesizlikte yoruyor. Dün peçete ye uzun sarı mukus tarzı bişey geldi. Buna nişan diyende var demeyende 😂
Tuggcea Yagizelifnur evet bende de oluyor ama enfeksiyonumda var nişan değildir diye düşündüm sorayım yarın😂 evet tecrübesiz ve sabırsızız ilk bebeklerimiz🥰