Aysegul222 Kizlar kızım 8 ay 2 günlük oldu emeklemiyorda ayaktada destekli basmıyor da neden sizce erkenmi daha
geleneksel1annem Aysegul222 oğlum 8 aylıktı emekleri diğer bebeklere göre geç yani. Bazı bebekler emeklemeden yürür emekleme bi gelişim süreci değil yani doktorlar hep öyle söyler. Bu aylarda da tam taban ayak basamaması da gayet normal parmak ucunda dururlar genelde
Zge12 Aysegul222 kuzum benim her çocuk bir değil kimi hiç emeklemeden birden yürür kimi emekler arkadaşımın bebeği 10 aylıktan sonra emeklemeye başlamıştı o yüzden kimseyede kulak asma sağlığı yerinde olsun en önemlisi o zamanı gelince hepsini yapar ❤️😘
ttazeannee Aysegul222 her bebek farklı oluyo benim kızım 11 aylıkken emekledi öncesinde hiç bir emekleme sürünme belirtisi yoktu ayağa kaldırınca oturmak istiyordu birden emekledi ve bir ay içinde de hemen yürüdü
Guzelanne56 Aysegul222 ayakta desteklı basmayı 8 ay 20 günlükken yaptı 9 aya 2 gun kaldı emekleme yok dün doktor baktı normal dedı canım
2205 Bi sorun değil bu her bebek farklı benim oğlum hiç emeklemedi yaşına girince yürüdü yürüdükten sonra emeklmeyi öğrendi 😅 onuda doğru düzgün yapamıyor