aybalasmom Kbraergn yarın 33 oluyorum. Bugün kendimi iyi hissediyorum bu da korkutuyor beni dkdjdk belim ağrıyordu hareket edemiyordum, ağırlaşmıştım ama bugün bi hafiflik var sanki. Sizde nasıl durumlar
NurAyse_nur Kbraergn gecmiyor gunler 🤦🏻♀️enerjim yüksek birşeyler yapmak istiyorum yapamıyorum biraz bunalima girmis gibiyim sizin nasil geciyor
SuEr_Tu1512 Kbraergn 33+1🥹 Normalde her gün hasta, halsiz, her yeri ağrıyan ben. Bugün gayet iyiyim bundan dolayı korkuyorum 😅 Bel, sırt, bacak ağrım devam ediyor. Hastane çantamı hazırladım koydum kenara her an doğuma gitmek için hazırım 🥲
BsBrc aybalasmom aynıyızz bende yarın 33 oluyorm:) bigün çok iyiym bigüb hiç halim yok. Bel ağrısı fenaa geceleri bacak krampları. Vee çatı ağrısı😬😁
nergis92 33 + 3 den selamlarr. yoğun duygular karmaşası var bende. mutluluk, kaygı, alınganlık, heyecan her duyguya sahibim.. İlkokula başlayan bir oğlum da var. herseye yetişmeye çalışıyorum… artık ağırlaştığımı da hissediyorum.. sizde durumlar nasılll
Kbraergn nergis92 Benim de 3.5 yaşında oğlum var kreşe gidiyor. Ama ben de yetişemediğimi hissediyorum bazen
Kbraergn NurAyse_nur İyi gidiyor tek problemim vajina bölgemde varis var. İkinci doğumum ilki normaldi bu nasıl olacak belirsix şuan
Ramoz Bende 33 teyim bu hafta biraz halsizlik var sanki ruh hali Allaha emanet 🙃 sabahları zor uyanıyorum, sizde de var mi bu uyanamama durumu
aybalasmom BsBrc ay aynı mıyızxz😍😍😍 o çatı ağrısını yaşamadım galiba yaaa nasıl bi şey🤭. Bel ağrısı zatennnnnn fenaaaaa uyurken, uyanırken, yürürken, otururken, ayaktayken heeeeer türlü ağrıyor