Innerglow Mutlubiriol ben kullandığım ilk ay hamile kaldım 14 haftalıkken bebeğimi kaybettim jel spermin yaşamasını sağlıyor hem kayganlaştırıyor iyi bişey gibi
Innerglow adaytomomy bilmiyorum herşey normaldi deniyor genetik test ve kan testleri verdim normal gözüküyor takdiri ilahı demek
ozge1001 Mutlubiriol merhaba eşimde de bende de bir sorun yok bende sizin gibi acaba mı diyip kullandık 4 ay boyunca bize hiç etki etmedi 😅
Mutlubiriol ozge1001 acaba o bebeğin olacağına olan inanç mı etkili. Kafan rahat stres az çünkü jele güvenmişsin 😂 olabilir mi olabilir
Mutlubiriol Aysinnn Beni korkutan şey çocuk olsa bile sıkıntı yapar mı çocukta diye düşünmeye başladım şimdi.
ozge1001 Mutlubiriol yani olabilir tabiki en önemlisi stres kafa rahatlığı olunca her şey kolay olur 😅
Mutlubiriol Aysinnn Hayır ondan bu postu açmıştım bilgilenmek için ben ürünün yorumunu turuncu siteden okumuştum aslında ilk kafana yatmıştı ama sonra bi zararı olur mu diye düşündüm
Aysinnn Mutlubiriol ben kullandım bı zararı olmadı ancak yukarıda bı arkadas da açıklamış sağlık spermlerle ilgili durumu onu bilemiyorum. Yani kullandım ama bende bı işe yaramadı.