Mystil25 havlu peçete vs katmadim hastanede zaten var kendim için 2 tane pijama takımı kattım birisi uzun kollu birisi yarım kollu 2 tanede alt kattım çorap kattım patik kattım ilk oğlumda patik ise yaramıştı üşütme tutmuştu Eylül ayında bir atlet bir iç çamaşıri kattım daha sonra iç çamaşırı gene eklerim içine lohusa pedi kattım 2 paket süt arttırıcı Çay almıştım onu kattım rezene kattım göğüs pedi kattım silikon göğüs ucu kattım süt sağma makinami kattım lohusa tacı kattım bebek icinde 3 takim 2 tulum kattım 4 -5 tane zıbın kattım çorap eldiven şapka penye battaniye muslin örtü birde kalın battaniye kattım emzik kattım alt temizleme pamuğu kattim 1 paket biberon almadim katmadim gerek olursa alırım dedim pişik kremi kattım ilk oğlumda da katmıştım bebek bezi 1 paket götüreceğim Allah izin verirse fazla olsun eksik olmasın Sarı yazma ve kırmızı yazma kattım gerek olursa ilk gün hastane mama hazirlayip veriyor o yüzden mama vs almadım bu kadar kattiklarim Ekim sonu kasim başı Allah izin verirse doğumum böyle hazırladım