Aylinfatma_01 Dün eşimle tartıştık ben baya baya bagırdım sınır krızı gecırdım aglama krızıne gırdım sonra sakınlestım ama korkuyırum bebeğe zarar verır mı bu durumum 32 haftalık hamıleyım
Senasome Aylinfatma_01 fiziksel olarak bir sorun olacağını düşünmüyorum ama bebeğiniz muhtemelen çok gerildi ve ağladı… bol bol nefes egzersizi ve yürüyüş yapmanızı tavsiye ederim. Kuran dinlemek de bebeğinizi sakinleştirir bir de ben ney sesi ile karanlık ortamda hafif sarı los ışık veya mum yakarak rahatlıyorum deneyebilirsiniz 🥰
Gul1402 Aylinfatma_01 bebisim vücudunda stresten dolayı hormonlarda etkilendigi için bebek de biraz etkilenmiştir ama yine de bir sey olmaz merak etme. Kendini de suçlama illaki herkesin üzüldüğü konular olmuştur. Babam 13 hafta civarı yogunbakimda yatmisti baya üzülmüştüm mesela
Sultansultis hayır düşme kalkma yoksa bebeğe niye zarar gelsin filmlerdeki gibi kadın üzüldü diye hemen doğum başlamıyor
Aylinfatma_01 Sultansultis ben baya yırtındım afedersınız bagırma ağlama krızı yaşadım 15 dk fılan sorma yaptığıma pişman oldum bır şey olmaz degıl mı düz aglama üzülme olmadı yanı
Sultansultis Aylinfatma_01 bağırdınız diye de çocuğa zarar gelmez niye gelsin, düğüne de gidiyoruz yüksek sesli ortam. kendinizi oradan oraya çarpıp yere düşüp yuvarlarırsanız bebek darbe almış olabilir
Aylinfatma_01 Sultansultis yok o kadar olmadı ama kendımden gectım bagırırken aglarken stres yaşadım neyse ınsallah bır şey olmaz bu durumu yaşayan var mı