ert123zeytin visnelicheescake iki hafta sonra öğreneceğim tam 12 de kıza benziyor dedi geçen gittim tam kesin değil erkeke benzettim ama kesin değil dedi iki hafta sonra tam belli olur şuan 13 +5
sedeff_98 Tkd 12. haftada doktorlar gorebiliyor ama o bebegin durusu ultrason makinesine bagli benim kizim 12 de gösterdi arkadasimin kizi 22. haftada gösterdi o bebege kalmis ama 16 da net belli oluyo en kötü 20 de
aysegulk07 Tkd pahalı bence gerek yok zaten 10. Haftada yapılıyor fetal dna ve 10-14 güne çıkıyor xaten 1-2 hafta daha beklesen doktor söyler cinsiyeti
aysegulk07 Tkd bana da 12. Haftada gel dedi ama ben 1-2 hafta geç gidip kesin cinsiyeti öğrenmek istiyorum bakalım valla
visnelicheescake ert123zeytin yani 15-16′ya kadar daha da çok netleşiyor organları Bana da mesela 11+5′te kıza benzetiyorum dedi bakalım 13 haftada randevum var ne diyecek
ert123zeytin visnelicheescake hadi hayırlısı olsun inşallah bütün belirtilerim erkek herkes erkek diyor ama bakalım kesin sonuç doktorumuzda 😊
visnelicheescake ert123zeytin Yani ben de öyle düşünüyorum belirti olarak ama kız hissediyorum ve doktorum da kıza benzetti