ozgezcn Sengulkrgz suyla mı beslenelim napalım 😂 o da aman çeşmeden içmeyelim aman şu marka olsun diye diye paronayaklaştık iyice her şeyde 😂😂
ozgezcn Betttt diğerleri de bize kilo zaten😂😂 ama yani fazla yenilmediği sürece hiçbir şey öyle kolay kolay zarar vermez. Düşük yapan yiyecekler bile çok miktarda tüketilmediği sürece sıkıntı yaratmıyor.
Sengulkrgz ozgezcn cok zararli seyler olmadigi surece her seyi yiyorum Allaha sukur bebegimde bende iyiyim...
Asyaantalya7 Betttt etli yapmalari yasak cnm bu tarz yerlerin o yuzden yiyebilirsin bn cnm istedikce yiyorum șık degil tabi
Derininannisi Betttt olmaz ben de yiyorum Canımın çektiği şeyi az olarak yiyorum sonuçta Can çekiyor bunu da😂
Ggizemsnl Ben 14+1 haftalığım. Eşim ilk zamanlar çok kızıyordu etsizde olsa et buluşundan mı ne yapılıyormuş zararlı dedi. Hamile olmadan öncede çok yiyordum şimdi de yiyorum 8 ayı geçmiş Arkadaşım var o da çok yiyor herhangi bir sorun çıkmadı Allah’a şükür. Bende aşırı yemediğin sürece de bir zararı olmaz.
Sengulkrgz Betttt ye gitein 😃ben nerdeyse haftada 2 kez yiyorum gebelikte tek aradigim sey cigkofte oldu 😃😃😃 hatta bugunde kaynima soyledim al diye de biz memleketteyiz bir koyde alamadi ilceye inememis yarin yiyecegummmm😃😃😃afiyet bal seker olsun
Aylinannesi Betttt ye canım ben 33 teyim daha dün yedim ayıptır söylemesi 🤭😊 afiyet olsun fazla abartma ama 🙃
etugce Etsiz olanların içine bulyon karıştırıldığı için çok sıcak bakmıyorlar ama az az yemekten bir şey olöaz nefis köreltmek için :)
Anacsevgidolumelek Sdnurr etli olmamasina ozen gosterin bence. Cig et ve pismemis sutlu urunler bize faydali degil Allaha emanetiz hepimiz valla
Anacsevgidolumelek Betttt ben ilk zamanlar ondan bile tiksinmistim simdi istah oyle bir acik ki sorma gitsin o onlerindeki kocaman cig kofte dagini avuclaya avuclaya yiyebilirim 😂 umarim cok sismeden dogururum su cocugu yaa 😂😂