Ebruli1903 Çarşamba gitmiştim doktora bugün yine gittim 2 tarafta büyüme var dedi Cuma yine gel dedi Çarşamba sol 12, 5 bugün 14 olmuş sağ sa 10 dü 13 olmuş iyi mi sizce yumurta geliştirici ne yiyebilirim avakado yiyorum yumurta yiyorum
_nejla_ Ebruli1903 cift yumurtlama gorme ihtimaliniz cok yuksek guzel degerlendirirseniz ikiz gebelik olabilir
_nejla_ Ebruli1903 cumaya yaklasik 18 mm ye ulasir haftasonuda catlama olur buyuk ihtimalle bence haftasonunu ve pazartesi sali iyi degerlendirin insallah hersey gonlunuzce olsun 🤗
_nejla_ Ebruli1903 genelde bir taraftaki yumurta gelisirken diger yumurtalar baskilanir sizin ikiside buyume gostermis birbirine yakin ilerliyor
_nejla_ Ebruli1903 anladim canım insallah allah gonlune gore verir ama ben umitlendim senin adina iki yumurtanida bu sekilde gelisiyo gorunce insallah bu sefer tutar 🙏🏻
_nejla_ Ebruli1903 yaaaaa 🫠🫠 cok sevindim canim senin adina insallah hersey hayalinden bile daha guzel olur 🤲🏻🙏🏻 ne zaman catlama ignesi yapilcak
Cimcime30 _nejla_ benim daha olmadı canım Letgo’yu kullanalı bugün beşinci gün bugün bitecek pazartesi kontrole gideceğim