Minikcivciviimm Nurozi baska hastanedne kadın doğumdam randevu al detayli baktiran hangi sehirdeysen o sehrin sehir hastanesine faan gidebilirsin oradan yonlendirirler seni verirler sıra
kyn52 Sementa63 şişlide türkiye hastanesinde cuma günü yaptıracağım 21 haftalık oluyorum ücrette 5080 arkadaşımın doktoruydu baya memnun daha pahalı özeller de var tabi prof falansa da fiyat değişiyor ben eşiminde gelmesini istediğimden devlet düşünmedim normalde devlet takipliyim ama
berensumeyye23 erkekannesi__ her hastane ve klinik farklı fiyat veriyor ben 4200 liraya iyi bir profesöre yaptırmıştım özel bir klinikte
Mehtap_00 Elsaak 30 dk felan sürdü kalp damarlarına kadar gösterdi ayrıntılı gibi elleri ayakları herşeyini detaylı bi şekilde inceledi ama önemli olan iyi doktor bulmak
demirrleydi_ Sementa63 İstanbul Avrupa yakasındayım aynı hastanede 4 defa girdim detaylı ultrasona 20-22-25 ve 30.haftalarda girdim
berensumeyye23 AdenvsAren ben Kırıkkale’de yaptırdım burada yaşadığım için prof dr yavuz şimşekte yaptırdım
egeansea Sementa63 21+2’de yaptırdım ama kilolu olduğum için görülmeyen yerler vardı. 23+5’te birdaha kontrole gittik
Seloloo Sementa63 doktoru aradım randevu oluşturmadan önce. Kaç haftalıkken tavsiye ediyorsunuz bugün tam 18 haftalığım dedim direkt gün olarak verdi o da 20+4 e geliyor. 20-23 arası istiyorum genelde dedi. Aşırı heyecanlı ve stresliyim Rabbim cümlemize güzel hayırlı sonuçlar nasip eylesin inşallah 🥰🤲🏻❤️
Fidannn1 Sementa63 Sementa63 Sementa63 bende tam 21.haftada yaptım 20-24 arası yapılıyor demişti doktorum
tugba1x bugün 22+4’teyken yaptırdık. normalde daha erken de gidebilirdim ancak boy kilo oranıma bakarak (kiloluyum) 22.haftadan sonra daha net görüneceğini söylediler klinikte, o yüzden öyle yaptırdım☺️✨