Vandb Arkadaslar doguma az kaldi ama sezeryanmi normalmi daha belli degil korseler denk geliyor internette daha once kullanan varmi dogumdan sonra? Sezeryan olursak hemen kullanabiliyormuyuz
Umutyorgun Vandb benim bildigim hemen kullanamiyorsn..dikislerden dolayi..benmde merk ettigim korse alacam ama beden olarak buyuk mu almaliyim yada dogum yaptiktan sonra belimi olcupdl de mi aliyim bilemdim
Aysktr Vandb biraz önce internette okudum da sezeryandan bir gün sonra korse kullanımı olabilir diyordu doktor izin verirse eğer ne kadar doğru bilmiyorum
mercimekkkannesi Umutyorgun bence doğumdan sonra alın çünkü ölçü istiyolar bedeni onlar ölçünğze göre gönderiyo beb iki kez aldım yamuna korselerden zayıflayınca küçük bedenini sipariş etmiştim doğumdan sonra da kulkanıcam nasipse
Vandb Internette hep farkli yorumlar var yamuna korsemiydi ismini yanlis yazmis olabilirim sezerya sonrrasi bile kullanilir yazmis ama fiyat olarak 200lerde pahali geldi
mercimekkkannesi Vandb yani daha mantıklı olur muhtemelen ben ilk korseyi 85 86 kilo ölçümle almıştım sonra bol gelmeye başlayınca faydasını gördüğüm için küçüğüyle devam ettim