_kelebek 25+5 haftandayım detaylı ultrasona bugun gireceğim yaptırmakta geç kaldığım için gözükmez diyenler var, hala yaptırırp yaptırmama arasında kararsızım bebeğe zararı ne derecedir yaptıranlar söyleyebilir mi nasıl geçti sonuçlarınız nasıl çıktı kızlar
1kovakizi _kelebek çok da geç kalmamışsınız ki 18-25 hafta arası zaten diye biliyorum.bebeğe bir zararı yok tam aksine bebeğin her yeri iyice inceleniyor olabilecek anomaliler tespit ediliyor buna istinaden anne karnında tedavi başlıyor.çok şükür bizimki çok güzel geçti her şey yolunda😌
_kelebek 1kovakizi inşallah bizimkide güzel geçer adınıza çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Karya11 En son 22 .hafta da bakılıyor diye biliyorum .Doktor en iyi şekilde yönlendirecektir yapılıp yapılamayacağı konusunda.Bebege zararlı bir islem değil perinotoloji uzmanı normal ultrason ile bakar gibi bakıyor.Eger bebekte bir hastalık vs. Varsa erken teşhis için cok önemli.Ne gelirse Allah tan gelir hepimiz biliyoruz.Ama bazı hastalıklar doğum öncesi yada doğumda müdahale gerektirebilir bunun icin önemli bir uygulama.Saglikla kucağınıza alın inşallah
_kelebek Aminn Allah razı olsun teşekkür ederim rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Birkaç doktora sordum mutlaka yaptırın dedi herşey Allahtan sonuca razıyız inşallah teslim olanlardan oluruz ama en ufak şeyde üzüntüden kendimi yiyen biriyim inşallah bir sorun çıkmaz
ppmerlina _kelebek devlet (üniversite) hastanesinde yaptırdım canım çok uzun sürmedi ortalama 15 dk sürdü iç organlarına baktı eline ayağına baktı doğuştan bir engeli var mı diye. Yüzüne baktı dudaklarına baktı özellikle Pozisyonu gereği bebek kalbini göstermedi kalp de en önemlisi olduğu için hastanenin paralı kısmı vardı oraya geçmek zorunda aldım 1000 küsür tlye fetal eko diye bir şey çektirdim
ppmerlina _kelebek o zaten sana her şeyi anlatıyor kemik yapısını yüzünü kalbini söylüyor bir parlaklık var mı bir şey var mı hepsini söylüyor