EsoMom_ beyzaakartal korkma korkma erken gelse de küvezde ennfazla 1 hafta kalıyorlar bu aralar kalan da olmuyor sanırım ama zamanında gelsin inslllah 🥰🥰🥰🥰
EsoMom_ Tuba5555 bende artık uyku dileniyorum uyuyorum uyanıyorum sanki ağrım varmış gibi oluyorum insan dayanamıyor resmen artık uykusuzlugaaa
EsoMom_ ErsBegAs hahaha kızzzzz bizde gelsekkkk o dönemlere keskeeee bebek için uyuyamasak ağrılar çok kötüüüü😆😆😆😆
EsoMom_ Monarosa22 bi tane doktorun videosuna denk geldim bebek sizi hazırlıyor uykusuzuz gecelere vücudunuzu alıştırıyor bu yüzden uyuyamıyorsunuz diyordu
hilal858_ EsoMom_ Her hamilelik giderek zorlaşıyor cidden belirtiler daha baskın olmuştu bende 3.hamileliğim şuan😅 ilk haftalarda bunda çok çektim.şuan 18 haftalık anca rahatladım ama hamileliğin son aylarında ki o bel ağrısı bambaşka tabi..Galiba bebekler aşagi indikçe kemiklerimiz kendini hazırlıyor gevşemeye başlıyor bence öyle diye tahmin ediyorum…
EsoMom_ hilal858_ valla bacım ben kemiklerimi hissetmiyorum artık varlığımı bile hissedemez oldum ot gibi yaşıyorum gibi bende 16 haftaya kadar bulantı yaşadım sonra rahatladım derken 29. Haftada gelen uykusuzluk ağrılar kramplar merhaba dedik 😆😆😆
Cihanella Yazılanları okuduktan sonra kendime bir maşallah demek istiyorum. 34. Haftamdayım henüz uykuda birşey hissetmiyorum. İşe devam ediyorum yorgunluktan heralde 12 de yatıp 6:30 da uyanıyorum. Neyseki son haftam bakalım evde düzenim değişecek mi 🫠🧿
EsoMom_ Cihanella evde durunca duzen değişiyor :) ilk gebeliğimde çok rahattım sadece bacak krampı yaşadım onun dışında hamile değil gibiydim ama şimdi 29. Haftadayım yerlerde sürünüyorum 😆😆😆
momsalis EsoMom_ ay daha çok varmis ya inşallah benimde biran önce azalir ve biter kurtulurum 😓 bulantılarınizda dalgalanma oluyormuydu sizinde mesela bı gün cok yoğunken ertesi gün daha az oluyormuydu
Gofretinannesi EsoMom_ gece olsun istemiyorum gündüz de karnım yine aynı nabzım hep yüksek valla yoruldum