prensesannesi-01 Bebek doğacak inseAllah henüz ismi yok. Sahabe ismi istiyorum başka isimlerde önerebilirsininiz ama anketimede katılın lütfen kararsızlgm gitsn Hangisi güzel ve kulağa hoş geliyor
nilsumm prensesannesi-01 Çok değişik isimler dediğiniz isimleri hiç duymadım hangisini istiyorsanıs onu koyun
Tugceaker prensesannesi-01 Yusuf Ali ve Zeyd Ahlas düşüne bilirsiniz oğlumun Adı Yusuf Ali kızımın adı Zeynep
prensesannesi-01 cylnboran04 adıyla büyüsünler MasaAllah iki oğlunuzun ismi çok güzel. Özellikle Musab umeyr begeniyorum. Bana Ammar da güzel geliyor ama bilmiyorum kararsızım ya
prensesannesi-01 Tugceaker Allah bağışlasın canım oğluşumn ismi Muhammed Yusuf oda illa usame istiyor nedense bu gebelikte bı türlu karar veremedim
prensesannesi-01 cylnboran04 tşk ederim canım bakalım ne olacak herkes soruyo ismini ama diyorm ismi yok şuan😀
Tugceaker prensesannesi-01 Allah bağışlasın ne kadar güzel bir ismi var oğlunuzun 🥰 ben çok seviyorum peygamber isimlerini bide özellikle peygamber efendimizin ismi olunca Ahmet Muhammed çok hoşuma gidiyo bu düşünceyle koycak oluyorum ağır gelir diyorlar vaz geçiriyorlar işte bu arada usame de güzel abisi istiyorsa yanına bi isim daha ek yapıp koyabilirsiniz 🥰🥰
prensesannesi-01 Tugceaker amin canım teşekkür ederim bende seviyorum peygamber ismi olsun sahabe ismi olsun. Usame güzel evet ama bende bir yandan ubeyde istiyorum daha naif duruyor sanki
Seymatrkay prensesannesi-01 Ubeyde diyorum. Usame’yi telaffuzda zorlanırlar. Sa’yı uzatarak söylemek gerekiyor. Direkt söylerlerse ismin fonetigi bozulur. Malum Ubeyde şu an ki tarihe de damga vuran bir isim. Çocuğunuza da anlatırsınız:)
Mavininbiri prensesannesi-01 Benim ki erkek olursa bende Ubeyde koyacağım. Eşim son zamanlarda Sinvar da diyor ama bakalım cinsiyet belli olunca :)