Feyhan Cukulutalisalep 6 haftalığa kız gibi dedin canım bak Buda 8+5 haftalık inşallah bunada kız dersin😊
ruzgar21 maco61 benim çok uykum gelse de uyuyamıyorum gündüz uykum asla olmuyor ama çirkinleşme görmedim kendimde ya sadece birkaç sivilce çıktı
maco61 ruzgar21 Bak yuvarlak okan kızımın ultrasyon görüntüsü 7 haftalık Diğeride şimdikinin oda 7 haftalık ama cinsiyeti bilmiyorum hangisi gibi
ruzgar21 maco61 arkadaşımın kesesi de böyle silindir şeklinde ve kız🫢 fasülye olunca erkek diyorlar ama oğlumda da benım 7 haftalık yuvarlaktı vallaha bilemedim şimdi o yüzden kendi şuanki cinsiyetime de kız diyemiyorum oda yuvarlak 😀
maco61 ruzgar21 hadi ya. Kız olabilir☺️ bişey olmaz bende iki kız annesi olurum. Allah büyük gönlümde erkek geçiyor ama nasip kısmet tabi
ruzgar21 maco61 iki kız annesi olmakta güzel olur iki bacı birlikte büyürler ya bende iki erkek annesi olursam üzülmem iki kardeş sırt sırta verirler inşallah 🫢❤️
aprilbaby Merhaba @Ozgeliz @Elamomy @Buse4161 @Ayfersalih28 @Gulsen4224 @Cukulutalisalep Bana da bakar mısınız? İlk defa atıyorum doktor göremedi☺️