Nagisim Cukulutalisalep Merhaba bizede tahmin yapti doktor ama sizde anliyosanz bakar misiniz https://photos.app.goo.gl/Xcv7So1Ye7EcswGo9
bsrbrkysr184_ aylah61 ay herkes erkek diyor bende erkek hissediyorum istiyorum da bir kızım var inşallah hayırlısı tabi ama 🫣 Kızımda erkek olmak diyor 😅
Nagisim reyhan3434 kız diye tahmin yapti doktor ama insallah yanilmistir 😇 1 kizim var birde sagliklica oglum olsun cok istiyorum 😇
Rabiul Cukulutalisalep ilk bebeğimde tutmadı herkes erkek demişti dünya tatlısı bir kızım oldu bakalım bu ne olacak sağlıklı olsun da ❤️
Cukulutalisalep Rabiul kese değişkenlik gösteriyor canım 12 de atarsan daha iyi olur tabiki öenmli plan sağlıklı olması☺️
reyhan3434 Nagisim öyle mi benim de bir kızım var ikinciye doktor kız tahmininde bulundu ❤️ bu hafta içinde netleşecek cinsiyeti kız olması ayrı bı mutlu ediyor iki bıcır bıcır kız
Nagisim reyhan3434 oÿle kizim tam baba aşigi isterm bir oglum olsn oda anne aşigi 😆 16+5 16 gtmstm tam
Nagisim reyhan3434 12 haftalikta farklilasmams cinsiyet dedi 16 da gostermedi ama tahminmde yanlmam kiz dedi bizede.